تنوع و کاربرد عسلهای مرکبات
از آنجائیکه باغ های مرکبات دارای تنوع هستند , درختان : پرتقال, نارنج, نارنگی, لیمو, گریپ فروت,...هرکدام از این ها نیز دارای گونه های متنوعی می باشند و مجموع این درختان و باغ ها را مرکبات می نامند.
- بنابراین عسلی که در این باغ ها توسط زنبورها تولید می شود را عسل مرکبات می نامند, درست مثل همان عسلی که در کوهستان, به نام عسل چهل گیاه می نامند.
- همزمان با گلدهی و شکوفه اولین درختان این خانواده(مرکبات) زنبورها اقدام به جمع آوری شهد و تولید عسل می کنند و بطور پیوسته و مرحله ای, شهد گل ها و شکوفه درختان پرتقال, لیمو, نارنج و....را جمع آوری و در کندو فرآوری و در آخربه شکل عسل ذخیره می کنند و زنبوردار موقع برداشت عسل از کندوها و مخلوط کردن همه آن عسل ها با هم, عسل بدست آمده را با عنوان عسل مرکبات می نامد (که در واقع همان عسل چهل گیاه محسوب می شود) اما از نوع چهل گیاه مرکبات.
اگر تراکم باغ ها غالبا درختان نارنج باشد و زنبوردار به محض پایان گل و شکوفه نارنج , عسل کندوها را برداشت کند, آنوقت آن عسل دیگر , عسل مرکبات نامیده نمی شود, چون عسل مرکبات یک نام کلی است و نارنج خود زیر مجموعه مرکبات است و چون این عسل از خانواده مرکبات است لذا نام این عسل , عسل نارنج است. (همان عسل تک گل)
این قاعده در مورد تمام عسل های خانواده مرکبات صدق می کند.
- کاربرد عسل مرکبات:
- کاربرد عسل نارنج:
- کاربرد عسل پرتقال:
- کاربرد عسل لیمو:
بازدیدکننده محترم;
باتوجه به گستره طبیعی , این بخش و سایر بخش ها به تدریج کامل می شود و بعد از هر به روز رسانی مطالب جدید افزوده خواهد شد.
- آخرین به روزرسانی درتاریخ:1403/04/18
شما هم میتوانید نظر بدهید.