شیرینی پزی
- طرز تهیه کیک ها, کلوچه ها و شیرینی ها
- کیک عسلی خوش طعم
موادلازم
- آرد بی نمک 550 گرم
- عسل 300 گرم
- کره 60 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- چای غلیظ سه چهارم فنجان
- میخک رنده شده 10 عدد
- شکر یک دوم فنجان
طرز تهیه: عسل را 25 الی 30 درجه سانتی گراد گرم کرده, کره نرم شده, شکر, تخم مرغ, چای و میخک را به آن اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید. سپس آرد و جوش شیرین را اضافه کرده آن را هم بزنید تا به صورت خمیر درآید. خمیر حاصله را در قالب یا ظرف مخصوص کیک که با 20 گرم کره چرب شده قرار داده و آن را داخل فر کاملا داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزید.
- امیدوارم از خوردن کیک عسلی لذت ببرید
بازدید کننده محترم;
با توجه به گستره طبیعی, این بخش و سایر بخش ها به تدریج کامل می شود و بعد از هر به روز رسانی مطالب جدید افزوده خواهد شد.
آخرین به روز رسانی در تاریخ:1403/04/20